Host Family

Har varit inne på massa sidor om utbytesstudenter idag. Först kände jag mig riktigt taggad och jag vill verkligen ha en värdfamilj snart. Men sen läste jag dessa hemska historier om personer som hade haft mardrömsresor. Jag vet att alla inte har det där roliga året. Men de här historierna var verkligen hemska och jag önska att jag inte läst dem.

Papper inskickade

Har skickat in alla ansökingspapper nu. Imorgon ska jag till sjukhuset och ta hepatit B spruta, som krävs för att åka. Sen är det bara att vänta på att få en värdfamilj.
 
På onsdag åker jag till Chicago med familjen, ska bli roligt. Vi ska åka till balnd annat Madison och Milwaukee och om vi har tur så får vi åka och se mount rushmore ( där de har huggt ur presidenters ansikten i bergen). Sen sista dagarna i Chicago. 

 
Kommer att köpa resväska och annat nödvändigt där. Det kommer troligen att bli sista gången jag är där innan jag åker iväg i höst. 

Kan ju inte strunta i att nämna att det faktiskt är min fördelsedag idag, fyller hela 17 år! Yeey!
 

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus