Lugnet innan stormen

Visumet är klart och igår fick jag även flygbiljetterna. Resan kommer bli gaaaanska lång. Först till London, det går ju på typ 2h, men sen ska vi vara i London i flera timmar. Sen är det ca 7-8h till New York. Där får jag som tur är en puas från flygandet. Soft Landing Camp som är typ 3 dagar kommer rädda mig. För sen när jag ska vidare till Anchorage är det först ca 6,5h till San Fransisco, där ska jag sedan vara typ hela dagen, sen på kvällen fllyger  jag i 5h till Anchorage. härlig flygresa... Men ska inte klaga. Det ska bli jättespännande!

Har sakta men säkert börjat inse hur länge jag ska vara borta. Vare gång jag tänker på det när jag är med mina vänner känns det som jag ska bryta ut i tårar, haha. Men troligen kommer tiden gå så fort. I måndags fixade mina fina vänner en överraskingsmiddag åt mig. Sååå gulligt!! Om ett tag kommer alla hit och jag ska bjuda dem på fika, och några av dem kommer jag inte se föräns jag kommer hem igen. 

Packningen går sådär. Har bestämt vilka väskor jag ska ha och så, men resten har jag inte riktigt kommit igång med. Med troligen kommer jag hinna med det imorgon. Haha eller jag är väl tvngen, på fredag åker jag ner till Stockholm, sen sover jag där med mamma och pappa en natt innan jag åker iväg på lördag.
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus