MONDAY

Idag var jag med om den första jordbävningen i mitt liv, kännde dock ingenting. Men min värdmamma berättade att det var en idag vid ett. Det var även brandövning på skolan, jag fick nästan hjärtattack och dog. Larmet är 10000x högre och lampor börjar blinka överallt. Blev sedan utrskrattad av min värdsyster, haha. Hon berättade att de har ett annat larm som heter look- outs. Det har kommit nu efter alla skolskjutingar i USA, så läraren täcker för alla fönster och låser dörrarna. Och om brandlarmet går samtidigt så måste man stanna i klassrummen ändå. Men det larmet testas nästan aldrig, min värdsyster har gått på skolan i 3 år och aldrig varit med om det. 

Sen var vi på bokaffären och tittade lite, åkte även förbi gymmet som jag ska få börja på. När vi kom hem igån stog det en liten älgunge på gården, så söt!

Bilder från söndagens lilla utflykt. 
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus