Finals

Ska snart gå och lägga mig, efter an anmält lugn dag. Vi skulle ha skidträning idag men det var -20 så den vart iställd, de har en viss tempratur som de ställer in vid.
 
Dennna vecka är den sista veckan innan jullov och det betyder FINALS på amerikanska high schools. Det är stora tester som är stor del av betygen, många har det i alla ämnen men jag har klarat mig undan väldigt bra. Har inget i art eller forensics, har så höga betyg i histora och government att jag inte behöver ta dem i de kurserna. Men Engelska och matte slipper jag inte undan. De två närmsta dagarna kommer vara lite annnorlunda, längre lektioner men inte alla ämnen varje dag. Har min final i engelska imorgon, kommer troligen gå bra. På torsdag har jag i matte. Inte speciellt nervös inför någon av dem eftersom betygspressen inte finns för mig här.
 
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus