Skidåkning

Sitter hemma oh ska göra min engelska läxa, lite frågor om en text. Kommer troligen gå fort. Idag var en lugn dag, inget speciellt hände i skolan. Efter skolan var det skidträning som vanligt, vi har kört skate hela denna veckan så nu känns överkroppen(armar, mage, rygg) ömma. Men träningsverk är alltid bra, så vet man att man håller på att bli bättre. Vi jobbade på tecknik idag, mest i backar. Nedför för att hålla sig på fötter när det är kurvor och nedför samtidigt, kanske låter konstigt men det äe en svår det av längdskidåkning, även de bästa(och då menar jag de bästa i världen) ramlar med jämna mellanrum i svåra nedförsbackar. Sen uppför också, stavar och allt måste vara i tackt och sättas ned på rätt ställe osv.
 
På lördag är första skidtävlingen. Skate, sprint, intervalstart. Min tränare sa idag att det är ett väldigt bra första race, banan kommer vara ganska enkel och man får känna på hur det är att vara på tävlingar. På fredag, innan tävlingen, kommer vi ha en "spaghetti feed". Hela laget samlas hemma hos någon, med stort hus, och man äter pasta, umgås och laddar inför tävlingen. 
 
 


Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus