Thanksgiving Break

I torsdags var det Thanksgiving day här. Det man gör är att man oftast äter mat i massor med sin familj och bara är tacksam över det man har. Jag visste själv inte varför man gjorde detta tills jag såg Charlie Brown- The Mayflower, (eller som vi svenskar känner till serien: Snobben). Jag hade otroligt tråkigt förra helgen så satte mig och tittade på det, haha. För den som vill veta hur det hela startade, klicka på länken ( LÄNK ). 
 
Jag själv var hemma med min värdfamilj och de bjöd även över en annan familj som de är mycket goda vänner med. Vi åt det som de flesta andra i USA åt den dagen, kalkon, potatismos, lingonsylt, pumpapaj och massa annat. Sen gick jag, Astrud och dotter i familjen som kommer över, ned och tittade på några filmer.
 
Senare på kvällen kom Irené(min area rep.) och hämtade mig. Åkte hem till henne och sov där. Dagen efter bakade vi lussekatter och fikade. På kvällen tog hon med mig till ett ställe som heter Bear Tooth. Det är en pizzeria och en bio, kombinerade! De har tagit bort varannan rad stolar i bion och satt in bord istället, måste erkänna att det var en riktigt bra ide. De visar inte nya filmer där, utan sånna som redan har gått på andra ställen före. Den dagen slutade bra och jag åte hem och sov!
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus