Application papers

Fick mina ansökningspapper från Explorius för någon dag sedan. Det var inte lite papper som skulle fyllas i, de vill veta allt från fritidsintressen till hårfärg till syskon. Måste bland annat göra en hälsoundersökning på sjukhuset och skriva ett brev om mig själv på två sidor. Lika bra att börja med allt på direkt för det kommer ta sin lilla tid. 
 

 
 

The beginning.

Hejsan!
Jag heter Sara Eriksson, är 16år och bor i Dalarna. Jag startar den här bloggen för att jag ska skriva om mitt utbytesår i USA. Det är ganska lång tid kvar men det här är lång process. Jag har blivit preliminärt antagen till explorius, men har inte skickat in alla pappren än. Samtidigt måste jag försöka reda ut allt med studieuppehåll i skolan här hemma. Det är inget som är väldigt komplicerat men alla frågor ska vara svarade och man måste ha full kontroll på allt. 
Det är lite mycket just nu, många beslut måste tas. Det är inte lätt att förbereda sig för det här och det är inte alltid det här känns 100% rätt. Men tänk på allt jag kommer få uppleva och mina vänner kommer inte att försvinna när jag åker iväg. Ibland kommer det att kännas tung och jobbigt att åka iväg men andra stunder kommer det vara det ända jag vill. Det är livet som utbyteststudent antar jag.
 
 

Bland länkarna i menyn finns en länk till vanliga blogg som jag skriver om lite allt möjligt på och sen länk till Explorius.

 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus