The beginning.

Hejsan!
Jag heter Sara Eriksson, är 16år och bor i Dalarna. Jag startar den här bloggen för att jag ska skriva om mitt utbytesår i USA. Det är ganska lång tid kvar men det här är lång process. Jag har blivit preliminärt antagen till explorius, men har inte skickat in alla pappren än. Samtidigt måste jag försöka reda ut allt med studieuppehåll i skolan här hemma. Det är inget som är väldigt komplicerat men alla frågor ska vara svarade och man måste ha full kontroll på allt. 
Det är lite mycket just nu, många beslut måste tas. Det är inte lätt att förbereda sig för det här och det är inte alltid det här känns 100% rätt. Men tänk på allt jag kommer få uppleva och mina vänner kommer inte att försvinna när jag åker iväg. Ibland kommer det att kännas tung och jobbigt att åka iväg men andra stunder kommer det vara det ända jag vill. Det är livet som utbyteststudent antar jag.
 
 

Bland länkarna i menyn finns en länk till vanliga blogg som jag skriver om lite allt möjligt på och sen länk till Explorius.

 
 
 
 

Kommentarer

Kajsa

2013-07-29 - 18:26:41
Hej!
Jag undrar hur du bestämde dig för att åka med Explorius? Vad avgjorde saken för dig?
Jag ska nämligen åka nästa år och är just nu i steget med att välja organisation och det är såå himla svårt!
Tack på förhand, ska bli riktigt kul att följa din resa!
Kajsa

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus