Svar på komentar

Komentar:
Hej! 

Jag undrar hur du bestämde dig för att åka med Explorius? Vad avgjorde saken för dig? 
Jag ska nämligen åka nästa år och är just nu i steget med att välja organisation och det är såå himla svårt! 
Tack på förhand, ska bli riktigt kul att följa din resa! 
KajsaSvar:
Jag valde explorius främst av allt för att en av mina vänner åkte med dem som utbytesstudent till australien förra året. Hon hade ett väldigt bra år och hon sa att hon hade fått väldigt mycket stöd och de på explorius hade förstått henne eftersom de själva vet hur de känns att vara utbytesstudent. Men det var andra saker som också vägde in. Jag tittade på organisationer och jag tyckte att eplorius kändes tryggast och personligast.Jag tittade även mycket på STS, Jag har varit på språkresa med dem tidigare och det var riktigt roligt. Men det som gjorde att jag inte valde dem var att deras organisation är så stor. De håller på med olika många sorters resor samtidigt att det kan vara svårt för dem att hålla koll på vem man är. På explorius får ma personlig bemötning och jag tycker att det känns tryggt med en organisation som inte är så stor men ändå vet vad de håller på med.Självklart har jag hört negativa saker om dem, om studenter som inte haft det så bra. Men jag tror att det händer i alla organisationer då och då. 
 
Explorius kanske inte känns som det självklara valet för andra. Man kanske vill ha en stor organisation som har mycket för sig. Men för mig var Explorius väldigt bra och de har varit väldigt bra hitils, jag har ju inte äns åkt iväg på mitt stora äventyr än. ;)

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus