VÄRDFAMILJ!

Igår när jag stod i kön till radiobilarna på Gröna Lund ringde explouris och sa att jag fått en värdfamilj. Kommer bo hos ett par med en 16-årig dotter i ANCHORAGE, ALASKA. Ska verkligen bli superspännande. Alaska är ju känt för sina varckra landskap. Många tänker att de inte vill till Alaska, men jag är jätteglad över att jag ska dit. Trodde inte att det var så stor chans att jag skulle hamna där så vart väldigt förvånad. Familjen bor i en villa med sina två hundar, de gillar att åka sidor, vandra och annat kul. Skolan jag ska gå på heter South High och har ca 1500 elever. 

Fick även mail min Area rep. och hon verkar jätte trevlig. Ska svara henne och ta kontakt med familjen imorgon, nu ska jag sova efter en lång bussresa från stockholm hem till Mora. 
 

Kommentarer

Hanna

2013-07-29 - 11:04:24
Hej
Gud vad roligt att du får åka till Alaska!! Förra året, i augusti, åkte jag också till Anchorage för mitt år. Tyvärr slutade mitt efter lite mer än en månad där pågrund av diverse anledningar, men Alaska är helt klart en otrolig plats att åka till. Vet du vilken skola du ska gå på?
Åh, man faller lätt för Alaska och bergen, du kommer älska det!

Hanna

2013-07-29 - 11:05:15
Såg att det stod South, jag gick på east ett tag! Är det Irene som är din Area rep? :)
Svar: Ja, har irene. Varför funkade det inte, var det värdfamiljen? Tänkte om det var något som jag kanske kommer råka ut för?
Sara Eriksson

Hanna

2013-07-31 - 11:03:35
Jag tror inte att du ska oroa dig för att råka ut för något! Irene är jättesnäll, och jag tror att det kan underlätta att hon är svensk (det kanske du visste). Jag hamnade i en familj med döttrar som var mycket yngre än mig, och de ville att jag skulle dela rum med nioåringen, och när jag sedan fick eget rum var det en av döttrarnas som var proppat med hennes gosedjur och teckningar osv.. Sedan har mamman en hjärtsjukdom som gjorde att hon mest satt hemma. Det fanns mer komplicerade situationer inom familjen som jag inte vill ta upp här, men jag kan berätta att familjen i sig är den mest godhjärtade som finns! Jag åkte till Florida i juni och träffade dem. Oroa dig inte över sådant nu, utan ha den bästa upplevelsen du kan, njut av bergen och sjöarna, och jag hoppas att du får åka på state fair, det är otroligt mysigt! Irene lyssnar jättebra och hjälper till om något är fel.
Kram
Svar: Okej, vad tråkigt att det inte fungerade. Jag blir så lätt orolig, så jag började oroa mig i onödan. Har fått kontakt med Irene och hon verkar jätte trevlig. :)
Sara Eriksson

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus