15 saker

1.  Varje gång jag ser något svensk (volvo, något från ikea, pippi långstrump, craft, Avicii mm.) måste jag konstatera att det är det och göra alla medvetna om att jag faktiskt är svensk.
 
2. Amerikaner och musikaler. I Sverige finns nästan ingen som gillar muiskaler, men här hör man varanan person på skolan gå runt och sjung på en les miserables sång. 
 
3. Thanksgiving. Nästa vecka går vi endast 3 dagar i skolan! YEY!
 
4. The Hunger Games: Catching Fire. Efter mer än ett år längtan så är det änrligen dags, troligen på fredag. Redan lyssnat på alla låtar från filmen och älskar denna.


 
5. Skidåkning. Träning varje dag...
 
6. Det härliga "of course, your so blonde" jag hör varje gång jag säger att jag är från sverige.
 
7. Homework. De säger att detta är den jobbigaste perioden i skolan med läxor och jag håller med. 
 
9. Julpynt. I sverige tycker vi att det börjas för tidigt.. Här är det så mycket som möjligt så tidigt som möjligt.
 
10. Kaladi brothers coffee. Alaskas egna kaffe kedja och starbucks är inte lika populärt, kaladi brothers is thaa place to go.
 
11. Portland, Oregon. Dit ska vi på spring break.
 
12. F.R.I.E.N.D.S. tittar på den serien med min värdsyster så fort båda har tid.
 
13. Crime lab. Kanske ska få åka dit med min forensics science class.
 
14. Nya ämnen, vid jul tar forensics, art och us government slut och får jag välja nya ämnen. Om möjligt vill jag  ha yoga, pottery och nåt mer kul.
 
15. Att något går fel i USA är INTE BRA!! man gör ALLT för att försöka förebygga alla slags saker, t ex sänker värmen i skolan när det är stora prov, ifall folk somnar under provet...

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus