Art studio

Sitter på art class igen, måste vänta på att saker ska torka hela tiden, har målat en sida av fisken nu. 

Efter det här har jag historia, hoppas på att vi ska skära pumpor, min lärare nämde något om det. Efter lunchen har jag matteprov, kan det mesta men det är en del som jag hatar men det får jag väl leva med.. 
 
Bilden är inte relevant, men det är allt jag kan bjuda på nu 

Only hate the road when you missing home

hemlängtan, en av världens absolut värsta kännslor. 
 

In school


Min vackra Fisk som jag gör i min art class. Väntar på att den ska torka, full med lim just nu. Imorgon ska jag börja måla den! 

På torsdag är de halloween, ska gå trick pr treat med några kompisar. Kostymen är klar, va på en halloween fest i lördags så har redan testat den lite. Kommer troligen ha den i skolan på torsdag också, får 15 extra cerdit poäng i två classes om jag gör de, historia och government. Man får typ 5 poäng för en läxa så det är ganska mycket. Det måste vara en historisk person, det är den enda ledtråden jag tänker ge om min kostym, bilder kommer på torsdag eller fredag.

Monday 10/21/13

Idag var det back to school. Började som vanligt 07:30 och slutade 14:00. Först engelska pratade om olika  dileman och vad som var "den rätta" saken att göra, typ döda ditt eget barn eller 100 andra människor. Sen hade jag art studio, håller just nu på att göra fisk-skulpturer av papper i olika slag, gör en aborre. 3rd period var det U.S History där vi ska göra dockor/leksaker som ska se gameldags ut och symbolisera alla bran som tvingats fly i krig( det enda de fick ta med var en enkel sak). Efter det var det lunch. Jag är med i en klubb som heter Key Club. Vi gör olika välgörenhets saker, typ samlar in mat till hemlösa osv. Så idag hade jag möte med den klubben, pratade lite om saker som händer framöver och i slutet fick alla en varsin pizzabit! Efterlunch hade jag forensic science, håller just nu på med DNA som bevis. Sen matte,ekvationer och ekvationer. Sist hade jag US.government. Vi har gjort propaganda affisher som vi hade "gallery walk" med idag. Man fick sätta poäng på alla och bedömma dem. Foto på min affish kommer! När vi slutat försökte jag lämna in ett kvitto på en skolavgift jag betalat, men det finns så många kontor på skolan att jag aldrig vet vart jag ska gå. Men det löste sig tillslut.

En dålig bild på en affish i skolan.
Walking home from school.
 

Nu sitter jag på mitt rum och har gjort matte läxan, känner mig så smart för all matte är lätt för mig.
Snart ska jag nog äta middag snart, sen titta på tv elle nåt.
 
 
I morgon ska jag till gymmet (the alaska club) på eftermiddagen. Efter många om och men fick jag äntligen bli del av mig värdfamiljs medlemskap och behöver inte betala något extra för det, vilket är toppen! Gymmen här är som allt annat mycket större om man jämför med hemma. Gymmet som vi åker till har stort rumm med massa rullband och konditions aparater, ett enormt rum för stryketräning, pool, basketplan, tennisplan, yoga rum mm. 
 


 

Långhelg

Denna helg var en långhelg för alla high school students. Det var slut på första delen av läsåret, fisrt quarter. Betygen från first quarter:
 

Detta var jag han med under helgen:

Torsdag:
Halvdag i skolan (07:30-11:00)
Åkte hem och tittade på "Friends" med Astrud (värsyrran)
Åkte till en lågstadieskola på andrra sidan stan och gjorde voluenteering på en Halloweendans. Är med i Key- club så det var "veckans aktivitet". Fick hjälpa en lärare att hugga barn i huvudet med pennor. Tog pennor och nån wax och gjorde så att det såg ut som man hade gjort det iaf. 
 
 
Fredag: 
På förmiddagen åkte vi till Costco, en enorm mataffär. Köpte ett par pyjamas byxor och strumpor.
På eftermiddagen åkte Astrud på ett Debate-tournament så jag var bara hemma, tittade på tv och tog det lugnt.
På kvällen åkte jag med mina värdföräldrar till en resturang, åt gott och hade det bra.
 
Lördag:
Åkte och köpte skidor på förmiddagen. Längskidåkningen börjar 4:e november så gjorde mig redo för det.
På kvällen var vi hemma tittade på en film och tog det lugnt.
 
Söndag:
Sen frukost bestående av våfflor och blåbär. Söndag är vår städ-dag så plockade upp på rummet och damsög.
Åkte till en halloweenbutik på eftermiddagen, dom hade alla kostymer man kunde tänka sig, verkligen ALLA. Sen åkte vi och åt frozen yoghurt. 
Nu sitter jag här och har ätit middag, ska duscha och om jag hinner titta på friends.
 
 

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus