Monday 10/21/13

Idag var det back to school. Började som vanligt 07:30 och slutade 14:00. Först engelska pratade om olika  dileman och vad som var "den rätta" saken att göra, typ döda ditt eget barn eller 100 andra människor. Sen hade jag art studio, håller just nu på att göra fisk-skulpturer av papper i olika slag, gör en aborre. 3rd period var det U.S History där vi ska göra dockor/leksaker som ska se gameldags ut och symbolisera alla bran som tvingats fly i krig( det enda de fick ta med var en enkel sak). Efter det var det lunch. Jag är med i en klubb som heter Key Club. Vi gör olika välgörenhets saker, typ samlar in mat till hemlösa osv. Så idag hade jag möte med den klubben, pratade lite om saker som händer framöver och i slutet fick alla en varsin pizzabit! Efterlunch hade jag forensic science, håller just nu på med DNA som bevis. Sen matte,ekvationer och ekvationer. Sist hade jag US.government. Vi har gjort propaganda affisher som vi hade "gallery walk" med idag. Man fick sätta poäng på alla och bedömma dem. Foto på min affish kommer! När vi slutat försökte jag lämna in ett kvitto på en skolavgift jag betalat, men det finns så många kontor på skolan att jag aldrig vet vart jag ska gå. Men det löste sig tillslut.

En dålig bild på en affish i skolan.
Walking home from school.
 

Nu sitter jag på mitt rum och har gjort matte läxan, känner mig så smart för all matte är lätt för mig.
Snart ska jag nog äta middag snart, sen titta på tv elle nåt.
 
 
I morgon ska jag till gymmet (the alaska club) på eftermiddagen. Efter många om och men fick jag äntligen bli del av mig värdfamiljs medlemskap och behöver inte betala något extra för det, vilket är toppen! Gymmen här är som allt annat mycket större om man jämför med hemma. Gymmet som vi åker till har stort rumm med massa rullband och konditions aparater, ett enormt rum för stryketräning, pool, basketplan, tennisplan, yoga rum mm. 
 


 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus