Amerikansk dag

Idag har varit en typisk amerikansk dag. Gick upp och åt frukost, sen åkte vill till the mall för shoppa och titta på homecomming klänningar. (Homecomming är en skoldans som är nästa fredag, man firar att skolan har börjat igen) sen gick vi runt downtown för att jag skulle få se lite, tittade på the inlet(vad det nu är på svenska) och köpte ren-korv med bröd i ett litet standmainstreet. Läskigt hur engeskan håller på att ta över. I alla fall, sen åkte vi hem, åt hamburgare till middag och sen testade jag på smores. Mycket gott! 

 

US History/Goverment

 
 
 
Haha, har haft dessa låtar på hjärnan den senaste veckan. Vi tittar på dem på US goverment och history.

Hallooween

Hallooween närmar sig och folk börjar planera kostymer och sånt. Igår tittade jag och Astrud (min värdsyster) i en katalog med dräkter och hittade dessa. Hahahah, en del amerikaner går verkligen all in.

Class change

Jag har inte skrivit här på ett tag men det är fullt upp här hela tiden. 

Förra helgen var det labor day weekend här, man firar att skolorna och jobben börjat efter sommaren genom att ha en extra dag ledigt (logiskt? nej)Vi var i Denali National Park och campade hela helgen. Såg massa björnar,renar,vargar,älgar, örnar och nå slags bergs getter. Altt var roligt och bra, tills vi skulle åka hem. Jag fick feber och blev väldigt förkyld. Var hemma hela veckan så idag(fredag) var min första och sista skoldag den här veckan. Nu har jag otroligt mycket läxor över helgen, men det får jag väl leva med. 

Bytte även en class idag, tyckte att kemi kändes lite för svårt och jag kommer ändå få lov att ta den kursen igen när jag kommer hem. Så jag gick till min counselor som hjälpe mig byta.Nu har jag istället forensic science.(alla som inte vet vad det är: kriminalteknik ) Verkar jättespännande! 

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus