Class change

Jag har inte skrivit här på ett tag men det är fullt upp här hela tiden. 

Förra helgen var det labor day weekend här, man firar att skolorna och jobben börjat efter sommaren genom att ha en extra dag ledigt (logiskt? nej)Vi var i Denali National Park och campade hela helgen. Såg massa björnar,renar,vargar,älgar, örnar och nå slags bergs getter. Altt var roligt och bra, tills vi skulle åka hem. Jag fick feber och blev väldigt förkyld. Var hemma hela veckan så idag(fredag) var min första och sista skoldag den här veckan. Nu har jag otroligt mycket läxor över helgen, men det får jag väl leva med. 

Bytte även en class idag, tyckte att kemi kändes lite för svårt och jag kommer ändå få lov att ta den kursen igen när jag kommer hem. Så jag gick till min counselor som hjälpe mig byta.Nu har jag istället forensic science.(alla som inte vet vad det är: kriminalteknik ) Verkar jättespännande! 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus