Ice Day, please!

Idag var en helt vanlig dag, hade engelska, historia, forensics och fotografering. Just nu håller vi på med fingeravtryck i forensics. Vi framställde fingeravtryck med hjälp av olika pulver tidigare i veckan, så idag använde vi lite olika kemikalier, imorgon ska vi använda "super glue". Spännande, forensics är verkligen en av mina favoritlektioner! 

Efter skolan földe min vän Ria med mig hem efter skolan, vi skulle gå på Frozen(bio). Men hon skulle på The West Side Story på teatern ikväll så vi fick skjuta upp det. Vi skulle ha gått på skidträning men vi kännde inte riktigt för det efter gårdagens träning. Vi var några av väldigt få att komma på träningen dagen efter ett race, så vi tror att vi ska chilla och inte köra super hårt. Men våra tränare tvingar oss attt skatea upp för världen jobbigaste uppförsbacke, som också är slalombacke. Vanligtvis kan man typ vila när man vill men eftersom vi var så få, åkte tränare precis bakom en hela tiden och lät ingen vila. Inte vad vi väntade oss dagen efter tävling. Så vi gick hem till mig och drack te med min värdsyster, Astrud, haha. 
 
Det står i alla väderprognoser att det ska regna i natt och därför hoppas alla just nu på att skolan ska bli inställd imorgon. Hade varit väldigt härligt! Bara det att mina skidor hade blivit kvar i skolan under en långhelg, och vi har skiathlon nästa helg!
 

 
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus