Last day of break

Sista dagen på jullovet idag.
Började dagen med att prata med mamma & pappa hemma, som båda var klistrade vid hockeyn. Sen hade vi vår söndags frukost som oftast består av våfflor, ägg och bacon. När alla var klara tog vi ned julgranen och allt julpynt. Efter det gjorde lite ärenden(mataffären, osv) sen avslutade vi med en varsin frozen yoghurt. Nu har jag kommit hem och har absolut inget att göra. Funderar på att sätta mig och läsa boken "The Tragedy Paper" som jag fick låna av min värdsyster. 
 
Imorgon börjar skolan igen och jag får ganska många nya lektioner. (Yoga, osv.) Ska bli spännande. Skidträningarna börjar också, har kännts lite tomt att inte ha dem varje dag. Har en tävling i helgen, classiskt - vet ej hur långt. Men det ger självklart mer motivation på träningarna. Kommer ha tävling varje helg från skolan börjar till sista veckan i februari, enda undantaget är första veckan i februari. Så det kommer vara hårt framöver, men förhoppningsvis roligt också. 
 
Här är lite bilder från Seward, en liten by som ligger söder om Anchorage. Den ligger ut mot havet vilket gör att det är mycket mer havsdjur. Sälar, uttrar, fiskar, valar, osv. tyvärr kan man ej se dem i det vilda på vintern så vi åkte till  "Alaska Sealife Center", jag ni kan väl lista ut själva vad det är. 
 
 
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus