The Twilight Relays

I tidags var det tävlingsdags igen, tävlade i lördags också (Chugiak Classic 7,6km), men såg fram emot den här tävlingen mer. Inte lika långt och skate, plus vi fick lämna skolan tidigare (vilket ses som en big deal här)
 
Så det finns olika klasser A,B,C,D och open. Alla utom open fick göra en staffet med två personer på varje lag, man åkte en runda (1,5km) två gånger var. Varje skola fick bara ta med tre lag i varje klass. South har extremt duktiga och många skidåkare, skolans tjejer var USAs bästa high school förra året, och de är alltid folk från south på prispallen. Så jag som vanligtvis tävlar i D fick åka open, där det inte var någon staffet. Lite surt eftersomnågra av de jag vanligtvis tävlar mot från andra skolor fick åka i C. Men, men jag bryr mig inte så mycket, är bara lite besviken att jag inte fick testa på staffeten. Vi gjorde istället ett varv på banan, kom på 8e plats, tredje från South.
Vädret var FRUKTANSVÄRT. Snöstorm, haha. Banan var jätte lös, folk ramlade hela tiden och hålla sig varm var inte lätt. Men allla höll humöret uppe och vi hade en rolig dag ändå! Hela teamet i open boys från West trasslande ihop stavarna och ledde till att hela teamet drogs ned i snön. Sen efter tävlingen så blåste Service's tält ned (alla skolor har ett stort tält vid banan) och vi fick hålla i vårat för att det inte skulle flyga iväg.
 
Jag och Ria, utbytesstudent från Schweiz.
 

Skriv en kommentar

Sara Eriksson

Jag heter Sara Eriksson och kommer från den lilla staden Mora i Dalarna. Istället för att börja andra året på gymnasiet i Sverige bestämde jag mig för att ta mina väskor och åka till USA. Nu befinner jag mig i vackra Anchorage, Alaska och är en junior på South Anchorage High School.

Instagram Follow on Bloglovin

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus